Прийшла весна, і багато хто з нас почав замислюватися про літній час – період відпусток, поїздок у спекотні країни та походів на пляж. А деякі нетерплячі жінки та дівчата, можливо, навіть почали приміряти свій улюблений (або нещодавно подарований новий) купальник. І при цьому з досадою виявили, що, всупереч очікуванням, фігура в ньому виглядає не так як хотілося б (позначилися зимові свята), а стан шкіри далеко від ідеального. Адже літо так близько! Що робити? Як привести свою фігуру в її звичайний стан за кілька десятків днів? З чого почати? Давайте спробуємо разом дати відповіді на ці запитання.

Насамперед - харчування

Насамперед , потрібно дати об'єктивну оцінку своїй фігурі, визначивши в ній найбільш "проблемні місця". Зазвичай в якості виступають талія, животик, стегна і сідниці. Після вивчення власного тіла у дзеркалі, вирішуємо, які саме заходи слід вживати. І починаємо, звичайно, із харчування. Насамперед відмовляємося від продуктів, що містять «швидкі» вуглеводи. Причина – їхнє розщеплення відбувається просто миттєво, внаслідок чого вміст глюкози в організмі стрімко збільшується, після чого вона «благополучно» накопичується як підшкірного жиру. До продуктів з «швидкими вуглеводами» відносяться хліб та булочки, цукор та мед, випічка та газування, майонези та кетчупи, хурма та виноград, а також весь алкоголь (особливо пиво). Після видалення з раціону цих продуктів розміри талії, а також обсяги стегон та сідниць почнуть зменшуватися. Але вжитих заходів буде поки недостатньо: ще знадобляться заходи для покращення загального стану шкіри. Особливо в тому випадку, якщо на обличчі з'явилися чорні крапки та прищі, складочки та зморшки – вони свідчать необхідність очищення організму після зимової сплячки. Для цього виділяємо один із днів на тиждень для розвантаження або дотримання режиму водного голодування. Завдяки такому кроку організм отримує «перепочинок» - йому не потрібно посилено перетравлювати великі обсяги їжі. В результаті всі органи поступово починають самоочищатися і приходити до норми. Що не забариться позначитися на зовнішньому вигляді, що покращується: шкіра починає виглядати здоровою і набирає пружність. Також очищенню організму сприяє збільшення кількості вживаної води: завдяки їй покращиться сон, а обличчя виглядатиме набагато свіжішим.

 

Фізичні вправи

Окрім переходу до правильного харчування в комплекс заходів з «приведення в норму фігури» слід, звичайно, включити і виконання фізичних вправ. Для корекції сідниць найбільше підходять зворотні та звичайні випади. За один підхід їх потрібно робити щонайменше 15. Кількість підходів не обмежена та залежить виключно від фізичного стану людини. Як орієнтир можна вибрати почуття легкої і приємної втоми м'язів, яка з'являється в зоні, що обробляється. Також дуже ефективними будуть заняття на біговій доріжці.

 

У свою чергу, забрати зайві кілограми з стегон можна за допомогою присідань з опорою на стіну. Значно посилити цей ефект допоможуть «Неопренові штани (для схуднення) DD 6951» . Одягаючи їх на час виконання фізичних вправ, під час пробіжок або просто під час прогулянок з рідними, можна досягти зменшення зайвих кілограмів з боків, зміцнення спини, покращення загальної динамічності м'язів.

 

Для корекції талії найкраще підійдуть вправи з важким хула-хупом. Під час виконання фізичних тренувань керуємося такими правилами. Насамперед займатися не менше чотирьох разів на тиждень. Крім того, тривалість занять повинна бути не менше сорока хвилин. Кожні два місяці бажано збільшувати навантаження. Тренування проводити найкраще за годину до їди, до того ж порожній шлунок. Поряд із правильним харчуванням та фізичними вправами до комплексу можна включити домашні обгортання та баночні масажі. Проводити їх можна за допомогою «Масажери-накидки на крісло HY-628B» , який поєднує три види масажу: розтирання, постукування та вібрацію, оснащений спеціальними магнітами з лікувальним впливом. У цьому випадку результат не забариться в найближчі тижні, і тривожне очікування літа зміниться захопленням і передчуттям майбутніх задоволень.