Добре харчуватися, і при цьому не набирати зайвих кілограмів – зовсім не така вже й нездійсненна мрія! Існує велика кількість продуктів, які не додають зайвих сантиметрів талії, і навіть сприяють схуднення. Наводимо ТОП-10 продуктів, які дозволять не мучити себе голодом і сприятимуть схуднення.

 

Першим у нашому списку буде значитися грейпфрут. Багато дієтологів вважають його не тільки найсмачнішим, а й найкориснішим «жироспалювачем». Крім невеликої кількості калорій у ньому, цей фрукт ще відомий тим, що чудово зменшує апетит. І навіть якщо з'їдати по 1 грейпфруту щодня, можна помітно схуднути. Якщо ж їсти половину грейпфрута на сніданок, обід та вечерю, то втрата ваги за тиждень становитиме приблизно один кілограм навіть без зміни звичного меню! При цьому для посилення ефекту після кожного прийому їжі можна застосувати пояс для схуднення "Тіна" ZD-3051.

 

Наступним пунктом нашого «топу» виступають знежирені сир і кефір. Сир є джерелом білка і при цьому може добре вгамувати голод. У свою чергу, кефір здатний відновити мікрофлору кишечника і допомагає покращити процес обміну речовин. Завдяки таким своїм властивостям сир та кефір (а також інші кисломолочні продукти) входять до складу багатьох дієт.

 

Ще одним смачним «жироспалювачем» вважається низькокалорійний заморськийківі. Він містить у собі велику кількість вітаміну С, відмінно розщеплює жири та очищає організм загалом. Особливо активно цей процес відбувається в тому випадку, якщо після прийому цього фрукта задіяти вібромасажер Evrotop Е-54, який має можливість програмування процедур.

>

 

Наступний продукт, який покращує обмін і при цьому навіть «нейтралізує» тягу до солодкого – яблучний оцет. Він містить вітаміни С, А, Е, В1, В2, кальцій, магній, пектин, фосфор, натрій, а також багато інших корисних мікроелементів.

 

Також допомагають скинути вагу улюблені багатьма риба та морепродукти. Вони містять велику кількість амінокислот, йод, вітаміни A, D, E, магній, калій, магній, залізо та інші корисні речовини. Вживання в їжу дарів моря покращує процес розщеплення жирів та роботу щитовидної залози. При цьому навіть жирні сорти риби можна вважати дієтичними, оскільки риб'ячий жир потрібен організму і не завдає йому шкоди.

 

На шостому місці нашого «топу» розташувалася знаменита вівсянка. У ній знаходиться велика кількість клітковини, яка добре насичує організм, і це почуття ситості залишається в людини надовго. Медики радять вживати вівсянку не тільки для втрати ваги, а й для очищення організму від шлаків. Але при цьому не використовувати для її приготування занадто багато олії та цукру. замість них краще взяти сухофрукти чи горіхи. Ще одна рекомендація: для кращої засвоюваності перед прийомом вівсянки провести заняття. line-height: 1.4; font-size: 13.008px;">з м'ячем для пілатесів VV Aerobic Ball . Це дозволить зміцнити зв'язки та м'язи, зняти навантаження з хребта.

 

Наступний продукт, про користь якого знають практично всі - цезелені овочі. Найбільш цінними серед них вважаються капуста та селера, які входять до групи продуктів з негативною калорійністю: при їх перетравленні організмом витрачається більше енергії, ніж виділяється. Що й сприяє втраті ваги. Завдяки цьому капусту, огірки та іншу «зелень» можна їсти у будь-який час доби в будь-якій кількості без побоювання набрати зайві кілограми.

 

Також сприяє схуднення вживання в їжу імбиру. У його корені є речовина генгерол, яка допомагає організму розганяти кров по жилах, покращуючи обмін речовин та сприяючи виведенню зайвої рідини з організму. При цьому немає необхідності їсти сам імбир – достатньо буде зробити імбирний чай.

 

Окрім такого напою для схуднення корисний і звичний для всіхчай зелений. У його листках знаходиться більше білків, ніж навіть у бобових, тому чашка чаю викликає відчуття ситості.

 

І, нарешті, ще один продукт, не менш корисний продукт, який обов'язково повинен бути присутнім в раціоні будь-якого дієта » - це вода. Її споживання допомагає насичення організму, виведення з нього токсинів та поліпшення роботи всіх органів. Вода надає шкірі людини здорового вигляду, сприяє хорошому кольору обличчя, допомагає схуднути і позбутися целюліту. З цієї причини щоденна норма споживання води (саме води, а не соків, кави чи чаю) становить півтора-два літри.

Включивши в раціон продукти, які перераховані в цій статті, можна сміливо їсти без огляду на кількість їжі, що приймається – втрата зайвих кілограмів буде гарантовано. Але для більш відчутного ефекту, звичайно, дієту потрібно буде підкріпити посильними фізичними вправами.